BEGIVENHEDER

Spektrum deltager i European Youth Event(EYE), der er et møde for unge europæere, som har til formål at lade de unges stemmer blive hørt i nuværende EU-emner og -sager og fremtiden for EU. Herved får EU-politikere friske synspunkter og ideer direkte fra de yngre generationer. Spektrum-redaktionen deltager derudover i plenarforsamlingen i dagene op til EYE. Plenarsamlinger foregår 12 gange om året og har til formål at forberede og udarbejde de love, Europa-Parlamentets politikere senere skal stemme om.

Spektrum går endelig i luften – også på Facebook og Youtube. Vi glæder os!

Under Ungdommens Folkemøde vil Spektrum være til stede – og så vi vil naturligvis dække begivenheden her på sitet. Ungdommens Folkemøde er et årligt møde mellem unge, arbejdsgivere, ungdomsorganisationer, uddannelsesinstitutioner og politikere. Det foregår i år i Valbyparken i København og tilsvarer det årlige Folkemøde på Bornholm – for en ung målgruppe. Der vil være politiske- og samfundsmæssige debatter, samtale, underholdning og masser af muligheder for at møde spændende mennesker.

Hvert år åbner Folketinget den første tirsdag i oktober. Dette er nedskrevet i Grundloven. Dagen er lidt af en festdag for politikerne, da det er deres første officielle arbejdsdag efter sommerferien og starten på et nyt folketingsår – selvom de fleste politikere reelt set har arbejdet hen over sommeren.