12. september 2018 | Maja Hagedorn Hansen
Derfor skal du læse med:
Det er nemt at føle sig magtesløs, hver eneste gang vi får at vide, at kampen mod klimaforandringerne langtfra er ovre endnu. Og det er lige så nemt at sige, at politikerne må på banen. Men du kan godt selv gøre en forskel. For eksempel ved at spise grønnere. Derfor serverer vi tre lækre og klimavenlige opskrifter lige her:
Jeg er 27 år gammel og journalist og redaktør på Spektrum. Jeg skriver om alt mellem himmel og jord, men jeg interesserer mig særligt for international politik.
Inden du får opskrifterne, skal vi lige have et par småting på plads.
Generelt set er det en god idé at kigge efter, om madvarerne er produceret i Danmark. Jo tættere på køkkenet derhjemme, jo bedre.
Det er også en god idé at tænke over, hvad der er i sæson på de danske marker.
Om efteråret er det for eksempel rodfrugter og græskar, mens det er kål og salat om sommeren. Du kan eventuelt kigge HER, hvis du er i tvivl.
Og så er det selvfølgelig en god idé at spise mindre kød.
Det skal du bruge til fire personer:
Sådan gør du:
Læs også: Kan vi spise os til et bedre klima?
Det skal du bruge til fire personer:
Kilde: Coop
Det skal du bruge til 4 personer:
Sådan gør du:
Curry
Mynteyoghurt
Tilbehør
Kilde: DR