NYHEDSBREV

ER DU LÆRER? Så har vi et godt (og gratis) tilbud til dig

Derfor skal du tilmelde dig Spektrums nyhedsbrev:

Quizzer, debatindlæg, podcasts, konkurrencer, events og Q&A-artikler. Cirka én gang om måneden sender vi dig en mail med indhold og idéer til din undervisning under et aktuelt tema. Nyhedsbrevene koster ikke noget, og du kan nemt afmelde dig igen.

Her på siden kan du:

  • Tilmelde dig nyhedsbrevet
  • Læse en guide til, hvordan du kan bruge nyhedsbrevet i din undervisning
  • Følge med i, hvad vi har lavet til nyhedsbrevene
  • Se, hvordan et nyhedsbrev ser ud

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Tilmeld Spektrums nyhedsbrev

GUIDE: SÅDAN bruger DU nyhedsbrevet

Cirka én gang om måneden modtager du et nyhedsbrev med fokus på ét aktuelt politisk emne. Emnet er foldet ud i fem eller flere formater, som er produceret til unge.

Formaterne kunne være: 1) en nyhed 2) en video med unge 3) en quiz 4) et debatindlæg 5) en forklarende artikel med en professor 6) en podcast 7) en anmeldelse 8) en voxpop med politikere.

Formaternes indhold er forklaret helt kort med en tilhørende opgave-idé. Du kan bruge idéen til at folde formaterne ud med i din undervisning, eller supplere med dine egne opgaver.

Du udvælger selv de af formaterne, som du mener, dine elever skal læse/se/quizze/høre for at sætte fokus på temaet i din undervisning.

Skriv gerne til os, hvis du har gode idéer til emner eller, hvordan vi kan gøre nyhedsbrevet endnu bedre for dig og dine elever.

Se, hvordan et nyhedsbrev ser ud