OM OS

Spektrum er et medie til unge om samfund og politik. Vores mål er give unge en stemme i debatten og forklare sammenhængene i Danmark og udlandet gennem nye journalistiske, engagerende formater.

Vi vil bidrage til en bedre forståelse af politik og samfundet. Derfor vil vi fortælle de vigtigste historier fra Danmark og resten af verden her på siden og på Facebook, Instagram og YouTube. Og så vil Spektrum give vores følgere lyst til at engagere sig – og en plads, hvor de kan gøre det. Derfor åbner vi redaktionen for dem, der har lyst til at bidrage.

Spektrum lægger vægt på at fortælle hele historier i øjenhøjde, og så lægger vi ikke mindst stor vægt på vores troværdighed: Vi skal være til at stole på.

Vi er grundlagt i 2018 og hører under det politiske nichemedie Altinget.

citat hvdi-15

Vi vil give unge en stemme i debatten

Hvem er vi?

Line Rønn Tofte

Redaktør
Jeg er 30 år og journalist og redaktør på Spektrum. Jeg skriver og laver videoer om alt, men jeg er særlig interesseret i udland, uddannelse og sundhed. Jeg er uddannet journalist og cand.public på Syddansk Universitet. Jeg har tidligere været ansat på DR Nyheder og DR Ultra Nyt, og så har jeg lavet masser af tv og sociale medier blandt andet hos Kræftens Bekæmpelse og Metronome Productions.

Maja Hagedorn Hansen

Redaktør
Jeg er 27 år gammel og journalist og redaktør på Spektrum. Egentlig kan jeg nørde det meste, men international politik og klima interesserer mig særligt. Og så kan jeg godt lide at lave historier om personer, der gør en forskel. Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har tidligere været på blandt andet Berlingske og børneavis Kids’ News samt nyhedsbureauet Ritzau.

Eva Paus Regnar

Digital designer
Jeg er 29 år og digital designer på Spektrum. Jeg er ansvarlig for det visuelle udtryk på sitet, sitets funktionalitet og at udvikle nye, digitale koncepter, der skal være en del af Spektrums univers. Jeg er uddannet digital designer ved IT Universitetet i København. Mit speciale var en del af forundersøgelsen til Spektrum, hvilket betyder, at jeg har været en del af Spektrum fra den absolutte begyndelse. Og jeg glæder mig til at se det vokse.
A logo-01

Hvem er Altinget?

Altinget er et uvildigt politisk nichemedie med en af de største redaktioner på Christiansborg i ryggen. Altinget følger ved hjælp af kritisk, uvildig journalistik udviklingen i det danske demokrati og politiske system. Altinget er et privat public service medie uden ideologisk ståsted. For os er det ligegyldigt, hvem der danner regering. I vores redaktionelle dækning forudsætter vi naturligvis grundloven, magtens tredeling, parlamentarisme, ytringsfrihed uden grænser, ligestilling og adskillelse af politik og religion.